Conrad Bangkok 5* – Thailanda – Bangkok

Conrad Bangkok 5* – Thailanda – Bangkok

Situat în cartierul central de afaceri din Bangkok, Conrad Bangkok oferă unităţi de cazare spaţioase, precum şi acces uşor la mijloacele de transport, la centre comerciale, restaurante şi la locuri cu programe de divertisment.

Conrad Bangkok se află în apropiere de cartierul comercial de pe Sukhumvit Road şi oferă acces uşor la staţii de metrou, de unde se poate călători cu uşurinţă prin tot oraşul. Acest hotel luxos se află şi în apropiere de Parcul Lumpini.

Camerele de la Conrad Bangkok sunt decorate în stil modern, cu influenţe thailandeze care includ mătăsuri şi lemn natural. Acestea oferă un mediu relaxant, cu lenjerie de pat luxoasă şi meniu de perne, care vor asigura un somn odihnitor. De asemenea, oferă acces la internet în bandă largă de mare viteză, porturi de date şi room service.

Oaspeţii se pot delecta cu masaje sau tratamente corporale la Season Spa sau se pot antrena la centrul de fitness complet echipat. De asemenea, se pot răcori în piscina în aer liber sau pot juca tenis. În plus, există saună şi baie de aburi.

Conrad Bangkok are 5 opţiuni de luat masa. Oaspeţii pot încerca mâncăruri autentice chinezeşti la Liu şi mâncăruri thailandeze şi franceze la Café@2. Printre alte opţiuni de luat masa se numără şi Kisara, care serveşte preparate din bucătăria japoneză. Diplomat Bar serveşte cocktailuri delicioase şi băuturi fără alcool.

Pathumwan este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de magazine de îmbrăcăminte, cumpărături și gastronomie.

Tarif: De la 51.00 EUR  / 1 noapte / persoana / Camera dubla

*Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii

**Tarifele sunt valabile in momentul postarii ofertei, acestea pot suferi modificari.

***Agentia noastra va poate pune la dispozitie cele mai bune oferte la biletele de avion.

Pentru mai multe detalii si rezervari echipa Remember Travel va sta la dispozitie.

SOLICITARE OFERTA