EB Nisipurile de Aur

EB Nisipurile de Aur

Oferta Litoral Bulgaria Vara 2018

Nisipurile de Aur este cea mai populara statiune de pe litoralul bulgaresc. Se afla la 18 km de Varna, intr-o zona protejata, ce ofera una din cele mai bune plaje din Europa. Plaja are 3.5 km lungime si o latime de 100 m, acoperita cu cel mai fin nisip auriu. O veche legenda povesteste cum piratii au ascuns aici o comoara imensa de aur, dar pamantul i-a pedepsit si a transformat aurul in nisip.

Apa marii este de obicei curata si linistita, cu o salinitate mai mica decat cea din Mediterana, si este ideala pentru scufundari, sporturi acvatice si vacante cu copii. Dezvoltarea statiunii a inceput in 1957 si, in circa doua decenii, locul a fost transformat intr-un modern complex de vacanta cu numeroase hoteluri (multe deschise pe tot parcursul anului), vile, cladiri cu apartamente, centre de spa, restaurante, cluburi, cazinouri, centre comerciale si sportive, o scoala de echitatie si un aquapark.

Statiunea se afla in apropiere de Parcul National Nisipurile de Aur, in mijlocul unei vegetatii luxuriante, impresurata de flori, stejari seculari si terase umbroase, oferind conditii perfecte pentru toate gusturile: cei care iubesc soarele si plaja si cei care se bucura de aerosoli, plimbari relaxante si tratament. Lipsesc flora si fauna daunatoare oamenilor, inclusiv meduzele. Este curios ca in parcul statiunii (aflat la altitudinea de doar 277 m) puteti vedea cerbi, mistreti, iepuri, vulturi si fazani.

Printre atractiile zonei se numara turnul cu ceas Sf. Ioan Botezatorul (Cyasovnya Yoana Krestitelya), Manastirea Aladja (sec. XIV) pe doua nivele si acoperita de picturi murale, Biserica Sf. Nikola, Muzeul Istoric, Muzeul Etnografic, cinematograful in aer liber, parcul acvatic, cazinoul Racul Rosu (Krasnyi Rak), clubul de noapte Satra de Tigani (Tziganskyi Tabor), teatrul de vara. Castelul din Balcic si Galeria de Arta din sudul orasului Dobrudza sunt alte obiective importante, usor accesibile din Nisipurile de Aur.

*Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii

**Tarifele sunt valabile in momentul postarii ofertei, acestea pot suferi modificari.

***Pentru plata in RON se foloseste cursul BNR + 3%, din ziua platii.

****Odata cu lansarea/cumpararea comenzii, clientul accepta Conditiile si Termenii de utilizare care respecta Legea Comertului Electronic, Legea Contractelor la Distanta, Legea privind Protectia Datelor Personale si Legea Protectiei Consumatorilor si isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea de pe site-ul “www.remember-travel.ro”

*****IMPORTANT! Va recomandam unei incheierea Asigurarii Medicale si Asigurarii STORNO de calatorie.

Pentru mai multe detalii si rezervari echipa Remember Travel va sta la dispozitie.

SOLICITARE OFERTA

Detalii EB Nisipurile de Aur – Oferta Litoral Bulgaria Vara 2018: