EB Sf. Constantin si Elena

EB Sf. Constantin si Elena

Oferta Litoral Bulgaria Vara 2018

Statiunea Sf Constantin si Elena se afla in apropiere de Nisipurile de Aur, la circa 10 km de Varna, si este considerata una din cele mai atragatoare statiuni de pe litoralul Bulgaresc. A fost fondata in 1908 ca centru balneologic si este cea mai veche statiune de pe litoralul Bulgariei.

Denumirea statiunii vine de la numele unei cunoscute manastiri din Bulgaria, aflata in zona – Manastirea Sf Constantin si Elena. Desi statiunea nu se ridica la nivelul statiunilor Nisipurile de Aur, Albena sau Sunny Beach ca si amenajari, ea are farmecul ei particular. Recomandam acesta statiune pentru cei care doresc sa aiba o vacanta linistita, pentru tratament sau familiilor cu copii.

Va puteti petrece timpul liber in cateva pub-uri, cafenele, pizzerii, patiserii, baruri si restaurante printre care: “Manastyrska Izba” – casa manastirii, “Bulgarska Svadyba” – nunta bulgara si restaurantul de pe malul marii – amenajat in forma unui vapor vechi. Cu multe izvoare minerale, aer curat si puternic ionizat, piscine in aer liber cu apa minerala resortul se remarca prin calitatea complexurilor balneare si a centrelor SPA.

*Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii

**Tarifele sunt valabile in momentul postarii ofertei, acestea pot suferi modificari.

***Pentru plata in RON se foloseste cursul BNR + 3%, din ziua platii.

****Odata cu lansarea/cumpararea comenzii, clientul accepta Conditiile si Termenii de utilizare care respecta Legea Comertului Electronic, Legea Contractelor la Distanta, Legea privind Protectia Datelor Personale si Legea Protectiei Consumatorilor si isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea de pe site-ul “www.remember-travel.ro”

*****IMPORTANT! Va recomandam unei incheierea Asigurarii Medicale si Asigurarii STORNO de calatorie.

Pentru mai multe detalii si rezervari echipa Remember Travel va sta la dispozitie.

SOLICITARE OFERTA

Detalii EB Sf. Constantin si Elena – Oferta Litoral Bulgaria Vara 2018: