EB Sveti Vlas

EB Sveti Vlas

Oferta Litoral Bulgaria Vara 2018

Sveti Vlas este o statiune care s-a dezvoltat mult in ultimii ani, fiind vizibile la tot pasul numeroase investitii facute atat in infrastructura cat si in unitatile de cazare. Sveti Vlas este situata la poalele muntelui Stara Planina si la numai 3 km nord de Sunny Beach si 12 km de Nessebar. Plaja este ingusta, are o lungime de 1 km si se continua practic cu plaja din statiunea Sunny Beach.

Este amenajata cu sezlonguri si umbrelute. Atuul acestei statiuni il reprezinta complexele turistice construite in ultimii ani, care ofera conditii de cazare si facilitati pentru petrecerea unor concedii relaxante si odihnitoare. Sunt localizate pe malul marii, au piscine, spatii verzi frumos amenajate, parcari incapatoare si majoritatea beneficiaza de o arhitectura deosebita.

Pentru copii au amenajate locuri de joaca, piscine cu apa mica si sunt organizate numeroase spectacole, jocuri si concursuri. In afara de hoteluri, sunt construite cateva complexe de apartamente care se pot inchiria in regim hotelier si care au dotari corespunzatoare. Statiunea Sveti Vlas este apreciata de multi turisti care doresc un sejur luxos dar intr-o statiune mai linistita. In Sveti Vlas se trateaza cu succes numeroase afectiuni respiratorii in centrele SPA. Restaurantele din statiune servesc preparate traditionale bulgaresti dar si apartinand bucatariei international.

*Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii

**Tarifele sunt valabile in momentul postarii ofertei, acestea pot suferi modificari.

***Pentru plata in RON se foloseste cursul BNR + 3%, din ziua platii.

****Odata cu lansarea/cumpararea comenzii, clientul accepta Conditiile si Termenii de utilizare care respecta Legea Comertului Electronic, Legea Contractelor la Distanta, Legea privind Protectia Datelor Personale si Legea Protectiei Consumatorilor si isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea de pe site-ul “www.remember-travel.ro”

*****IMPORTANT! Va recomandam unei incheierea Asigurarii Medicale si Asigurarii STORNO de calatorie.

Pentru mai multe detalii si rezervari echipa Remember Travel va sta la dispozitie.

SOLICITARE OFERTA

Detalii EB Sveti Vlas – Oferta Litoral Bulgaria Vara 2018: