Hyatt Regency Phuket Resort 5* – Thailanda – Phuket

Hyatt Regency Phuket Resort 5* – Thailanda – Phuket

Amenajat cu o piscină exterioară şi un centru spa, complexul Hyatt Regency Phuket este situat pe un deal abrupt cu vedere la golful Kamala, în partea de sud a plajei Kamala. Oferă camere moderne, cu aer condiţionat şi WiFi gratuit. Facilităţile includ un centru de fitness, un club pentru copii şi restaurante.

Proprietatea este la 10 km de Patong Beach. Se află la 2 km de parcul tematic Phuket FantaSea şi la 30 km de Aeroportul din Phuket. Există un serviciu gratuit de transfer programat la plaja Kamala în timpul zilei.

Camerele oferă un balcon cu vedere la mare. Sunt prevăzute cu minibar, fierbător electric şi TV cu ecran plat de 40 inch cu canale prin cablu. Băile private au cadă spa şi duş separat.

Pentru confortul oaspeţilor, proprietatea asigură un birou de turism, un serviciu de spălătorie şi un serviciu de transfer. De asemenea, complexul oferă un depozit de bagaje şi un centru de afaceri.

Oaspeţii pot savura preparate internaţionale pe tot parcursul zilei la The Pool House. The Pool Bar este deschis pentru prânz şi cină. Pentru specialităţi la grătar, vă puteţi îndrepta către Sunset Grill.

Hyatt Regency Phuket Resort 5* – Thailanda – Phuket

Tarif: De la 46.00 EUR  / 1 noapte / persoana / Camera dubla / Mic dejun

Tarif: De la 289.00 EUR / 7 nopti / persoana in Camera Ocean View / Mic dejun

Early Booking:

  • 20% pt rezervari cu pana la  90 zile inainte
    15% pt rezervari cu pana la  30 zile inainte

*Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii

**Tarifele sunt valabile in momentul postarii ofertei, acestea pot suferi modificari.

***Pentru plata in RON se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii.

****Odata cu lansarea/cumpararea comenzii, clientul accepta Conditiile si Termenii de utilizare care respecta Legea Comertului Electronic, Legea Contractelor la Distanta, Legea privind Protectia Datelor Personale si Legea Protectiei Consumatorilor si isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea de pe site-ul “www.remember-travel.ro”

Pentru mai multe detalii si rezervari echipa Remember Travel va sta la dispozitie.

SOLICITARE OFERTA