The Old Phuket Karon Beach Resort 4* – Thailanda – Phuket

The Old Phuket Karon Beach Resort 4* – Thailanda – Phuket

Situat central pe plaja Karon, The Old Phuket prezintă o combinaţie de design thailandez tradiţional şi modern. Având 2 piscine în aer liber în 2 aripi separate, hotelul oferă, de asemenea 7 opţiuni de luat masa şi o sală de gimnastică.

Aripa Sino oferă camere amenajate în stil tradiţional portughez, în timp ce aripa Serene, zugrăvită în alb, oferă camere elegante, cu DVD player. Toate camerele sunt spaţioase şi luminoase, au TV prin satelit, seif personal şi minibar.

The Old Phuket – Karon Beach Resort se află la 20 de minute de mers cu maşina de plaja Patong şi la aproximativ 2,5 km de renumita cea mai mare statuie a lui Buddha. Aeroportul Internaţional Phuket se găseşte la 1 oră de mers cu maşina.

Oaspeţii se pot răsfăţa cu un masaj lângă piscină sau pot naviga pe internet în bibliotecă. La biroul de turism de la Old Phuket Resort se pot organiza excursii de o zi şi se oferă servicii de închirieri de motociclete. Chiar lângă hotel se găsesc magazine de suveniruri şi saloane de masaj.

Zilnic puteţi savura un mic dejun occidental tip bufet la restaurantul Shark, parţial în aer liber. Celelate 3 restaurante servesc specialităţi thailandeze, italiene şi fructe de mare. Vă puteţi delecta cu gustări şi băuturi la unul dintre cele 3 baruri ale complexului.

Tarif: De la 16.00 EUR / 1 noapte/ persoana   /Camera dubla   /Mic dejun

*Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii

**Tarifele sunt valabile in momentul postarii ofertei, acestea pot suferi modificari.

***Agentia noastra va poate pune la dispozitie cele mai bune oferte la biletele de avion.

Pentru mai multe detalii si rezervari echipa Remember Travel va sta la dispozitie.

SOLICITARE OFERTA