Six Senses Zighy Bay 5*+ – Dibba – Oman

Six Senses Zighy Bay 5*+ – Dibba – Oman

Situat între munți și o plajă privată de 1,6 km, în golful Zighy, acest complex oferă vile de lux, cu piscină privată, și un centru de wellness şi spa mare, Six Senses Spa, cu hamame marocane.

Spectaculosul resort, utilizează terapii şi terapeuţi specializaţi în a oferi cele mai potrivite pachete de tratament. Acest hotel cu design impresionant este creat pentru a te răsfăţa, a-ţi găsi echilibrul şi  pacea interioară.

Sense on the Edge, situat la 293 de metri deasupra nivelului mării, serveşte preparate gourmet din bucătăria modernă și are vedere panoramică la golful Oman. Barul Zighy oferă o ambianță relaxantă şi o selecție de tapas, iar crama pune la dispoziţia oaspeților o gamă largă de vinuri.

Six Senses Zighy Bay are vile foarte mari, în stil tradiţional oman, cu TV cu ecran plat, sistem home theater şi zonă de luat masa lângă piscină. Unele vile au cramă de vinuri şi cameră de masaj privată.

Personalul complexului Six Senses organizează zilnic o serie de activităţi, inclusiv excursii de snorkelling, croaziere la apusul soarelui şi cursuri de gătit. Oaspeţii se pot antrena în sala de sport sau pot juca tenis cu prietenii.

Proprietatea oferă parcare gratuită. Six Senses Zighy Bay este la 120 de minute cu maşina de Dubai.

Six Senses Zighy Bay 5*+ – Dibba – Oman

Tarif: De la 2010.00 EUR /7 nopti / persoana / Pool Villa / Demipensiune

*Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii

**Tarifele sunt valabile in momentul postarii ofertei, acestea pot suferi modificari.

***Agentia noastra va poate pune la dispozitie cele mai bune oferte la biletele de avion.

****Pentru plata in RON se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii.

Pentru mai multe detalii si rezervari echipa Remember Travel va sta la dispozitie.

SOLICITARE OFERTA