Soneva Kiri 5* – Thailanda, Koh Kood

Soneva Kiri 5* – Thailanda, Koh Kood

Veți fi tratat ca o celebritate cu serviciile de talie internațională de la Soneva Kiri.

Complexul Soneva Kiri este situat în mijlocul insulei tropicale virgine Koh Kood şi oferă vile de lux cu piscină și terasă privată. Proprietatea pune la dispoziţie restaurante, o piscină în aer liber cu șezlonguri şi un centru de fitness. Accesul WiFi este gratuit în întregul hotel.

Vilele sunt decorate frumos şi au aer condiționat, bucătărie complet utilată cu zonă de luat masa, precum și cameră de zi cu set de canapele. Unităţile de cazare oferă TV cu ecran plat cu canale prin cablu, DVD player, iPod docking station și dressing. Băile proprii sunt dotate cu duş, cadă şi articole de toaletă gratuite.

Puteţi să faceţi o plimbare pe plaja privată cu nisip alb sau să vă relaxaţi cu tratamente de masaj. Printre variatele facilități de recreere oferite se numără un teren de tenis, un loc de joacă pentru copii, o bibliotecă, precum și un cinematograf în aer liber. De asemenea, puteţi practica sporturi nautice cum ar fi snorkeling și canotaj.

Oaspeții pot savura o varietate de mâncăruri din bucătăria thailandeză autentică servite la restaurantul The Benz. Alte opțiuni de luat masa includ restaurantele Dining Room și The View, care oferă preparate internaționale.

Soneva Kiri 5* – Thailanda, Koh Kood

Tarif: De la 3855.00 EUR  / 7 nopti / persoana / Bayview Poo Vila Suite / Mic dejun

*Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii

**Tarifele sunt valabile in momentul postarii ofertei, acestea pot suferi modificari.

***Pentru plata in RON se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii.

****Odata cu lansarea/cumpararea comenzii, clientul accepta Conditiile si Termenii de utilizare care respecta Legea Comertului Electronic, Legea Contractelor la Distanta, Legea privind Protectia Datelor Personale si Legea Protectiei Consumatorilor si isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea de pe site-ul “www.remember-travel.ro”

Pentru mai multe detalii si rezervari echipa Remember Travel va sta la dispozitie.

SOLICITARE OFERTA