The LifeCo Antalya – Hotel Akra Barut 5*

The LifeCo Antalya – Hotel Akra Barut 5*

The LifeCo Antalya, deschis în  cadrul hotelului de 5 stele, Akra Barut, introduce o abordare inovativă a ceea ce înseamnă well-being, sănătate, frumusețe, anti-aging, antrenamente și tratamente spa.

Viața modernă pe care o ducem ne oferă multe facilități, dar, în același timp ne daunează trupește și sufleteste. Regimul alimentar precar, stresul, proasta calitate a apei pe care o bem, aerul poluat și slab oxigenat, sportul insuficient, hrana procesată și plină de aditivi, medicamentele inutile, radiațiile electromagnetice emise de telefoane, computere și alte dispozitive, detergenții, consumul de alcool și fumatul sunt doar câțiva dintre factorii negativi ce ne fac rău.

The LifeCo este primul și unicul centru de sănătate, well-being/well-aging, prevenire și suport pentru stările de boală din Turcia și unul dintre puținele din lume de acest fel, venind în întâmpinarea nevoilor în creștere ale celor ce încearcă să prevină și să țină pasul cu maladiile provocate de stilul de viață modern la care cu toții suntem expuși.

The LifeCo vă vine în întâmpinare cu o abordare holistică 360°, ce include terapii anti-aging și de well-being, tratamente de prevenție pentru cancer și boli cronice, tratamente de înfrumusețare și desfătare, dar și terapii pentru spirit, toate în același pachet.

The LifeCo, cu abordarea sa SĂNĂTATE 360°, oferă participanților la programele sale oportunitatea de a a-și îmbunătății forma fizică, de a-și crește nivelul de energie și de a-și spori în final calitatea vieții.

THE LIFECO ANTALYA

Putem menține o stare de bine fizică și mentală încercând să evităm pe cât posibil impactul negativ al vieții moderne. The LifeCo Antalya, vă ajută să dobândiți un stil de viață mai sănătos prin nutriție, managementul stresului, detoxifiere trupească și mentală, antrenamente și terapii de vindecare naturală.

La finele programului vă veți cunoaște noul „EU”, mai sănătos, mai energic, rejuvenat și mai sigur pe sine ca niciodată până acum. Dupa ce veți experimenta pe viu schimbările și marile beneficii, nu veți mai dori să renunțați la noul stil de a fi și de a trăi.

img_pagina_detox_antalya_2016_12

img_pagina_detox_antalya_2016_222Pentru mai multe detalii si rezervari echipa Remember Travel va sta la dispozitie.

SOLICITARE OFERTA