Circuit Peru 10 zile

August 2019


Circuit Circuit Peru 10 zile – August 2019:

Imagineaza-ti 10.000 de ani de istorie, cuprinsi intr-o singura tara, in care siturile arheologice sunt la tot pasul si ne prezinta imagini despre obiceiurile si modul de viata ale unor civilizatii misterioase ce au disparut de pe fata pamantului. Cultura peruana este in acelasi timp unica si variata, fiind influentata atat de mostenirea culturala a civilizatiilor antice native, cat si de conquistadorii spanioli, ce au impus o noua cultura si religie.

Peru este o experienta! Incepand cu zona de nord, pe plajele Oceanului Pacific, pescuitul practicat de localnici de cateva milenii, este treptat inlocuit de resorturi faimoase. Continuand pe coasta oceanului, in apropiere de capitala Lima, se gaseste una dintre cele mai mari mistere ale omenirii Liniile de la Nazca si Caral. Spre centrul tarii, ascunsa intre Muntii Anzi, se afla inima imperiului Incas, o zona intinsa de o valoare culturala inestimabila.

O calatorie pe Valea Sacra Urubamba, reconstituind Drumul Incas te va purta de la Cusco, centrul lumii cum era considerat de incasi, pana la cetatea pierduta Machu Picchu, pe un traseu de o frumusete rapitoare, in care locatiile unor temple si morminte imperiale uitate de lume, sunt cunoscute inca doar de localnici. Peste varfurile inalte de peste 4000 m ale muntilor Anzi catre sud, se gaseste Lacul Titicaca, cel mai mare lac din America de Sud, locul de unde a inceput legenda imperiului Incas.

Denumit si Patria Condorilor, Peru este mai mult decat atat deoarece detine un total de 63 de parcuri naturale si arii naturale protejate, a caror suprafata reprezinta 15% din suprafata totala a tarii. Cea mai importanta este Padurea Tropicala Amazoniana, care in totalitate detine o treime din fauna de pe intregul Glob, fiind considerata padurea tropicala cu cea mai bogata biodiversitate din lume.

Circuit Peru 10 zile

August 2019


Itinerariu Circuit Peru 10 zile – august 2019:

 • Ziua 01 , 24.08.2019   SOSIRE IN LIMA, Peru

La sosirea pe aeroportul international din Lima, vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel.

 • Ziua 02 , 25.08.2019   LIMA
LIMA:

Vei face un tur de oras pentru a cunoaste principalele atractii: Districtul Miraflores, Plaza de Armas – centrul istoric al orasului in care se afla cele mai importante monumente istorice ale orasului printre care o fantana din bronz datand din 1650, Biserica San Francisco constuita in 1674, Catedrala din Lima, construita in 1564, cunoscuta in toata lumea pentru capela de fildes in stil baroc, La Imaculada, si pentru mormantul lui Francisco Pizarro, cuceritorul Perului.

Turul orasul se va incheia cu vizita la Muzeul Larco Herrera, unul dintre cele mai impresionante muzee din America de Sud, unde pot fi admirate exponate extrem de valoroase, artefacte din metale si pietre pretioase. Regim mese – Mic dejun.

 • Ziua 03 , 26.08.2019   LIMA – PUNO

Ti se va asigura transferul la aeroportul din Lima. Zbor intern Lima – Puno. Vei fi transferat de la aeroport la hotel in Puno. Regim mese – Mic dejun.

 • Ziua 04 , 27.08.2019   PUNO – LACUL TITICACA – PUNO
LACUL TITICACA

Astazi vei face o croaziera pe Lacul Titicaca si vei vizita celebrele insule Uros, locuite de etnici quechuas, care isi pastreaza nealterate traditiile. Civilizatia Uros se regaseste pe un numar de 42 de insule plutitoare de stuf. Urmatoarea oprire o vei face pe Insula Taquille, unde te poti bucura de privelistea lacului strajuit de munti, daca te incumeti sa urci cele 600 de trepte pana la punctul cel mai inalt al insulei. Regim mese – Mic dejun, Pranz.

 • Ziua 05 , 28.08.2019   PUNO – CUSCO

Astazi vei reface Drumul Soarelui, cel pe care se spune ca l-au strabatut intemeietorii Imperiului Incas Mama Occlo si Manco Capac. Transferul catre Cusco include opriri si vizite la Biserica Andahuaylillas – supranumita Capela Sixtina a Americii de Sud, Raqchi – Templul zeului Wiracocha si La Raya. Regim mese – Mic dejun, Pranz.

 • Ziua 06 , 29.08.2019   CUSCO
CUSCO

Vei pleca intr-un tur de oras in care vei vizita principalele atractii din Cusco. Turul include Plaza de Armas – Huacapayta, piata principala a orasului, locul unde se afla si celebra catedrala si unde vei putea admira constructiile coloniale ce au ca piatra de temelie vechi ziduri incase, Catedrala din Cusco si Templul Coricancha. Vei merge la cativa kilometri de Cusco, unde vei vizita Tambomachay, celebrele bai incase, Puca Pucara, o fortificatie cu apeducte si izvoare termale, precum si Qenqo, o serie de galerii subterane, in care aveau loc ritualuri incase.

Vei vizita cel mai impresionant sit arheologic din imprejurimile orasului Cusco: Sacsayhuaman, un exemplu clar al abilitatilor si tehnicilor de constructie incasa. Orasul Cusco a fost conceput in forma unei pume, animalul sacru al incasilor, al carei cap era Sacsayhuaman, principalul sau centru religios. Astazi s-au pastrat doar peretii exteriori pozitionati in zig-zag pentru a imita dintii ascutiti ai pumei. Multe dintre blocurile de piatra folosite la ridicarea zidurilor sunt incredibil de mari, avand pana la 3,5 m inaltime si o greutate estimata de 300 tone. Ca toate constructiile incase, pietrele se imbina perfect, fara ajutorul mortarului. Regim mese – Mic dejun.

 • Ziua 07 , 30.08.2019   CUSCO – VALEA SACRA – AGUAS CALIENTES
VALEA SACRA

Astazi vei face o excursie in Valea Sacra Incasa – Urubamba, pozitionata intre localitatile Ollantaytambo si Pisac. Zona a fost favorabila dezvoltarii culturii incase fiind prielnica pentru agricultura, cat si datorita bogatelor resurse naturale.

Pe intreaga vale se pot admira mai multe ruine incase, precum si terasele folosite in scop agricol de incasi, dar si portiuni din Inca Trail (sistemul de drumuri incas care traversa Muntii Anzi intre actuala capitala a Ecuadorului, Quito si cea din Chile, Santiago, trecand peste inaltimi de 5.000 m si avand ca punct central de convergenta Cusco). Transfer cu trenul din Ollantaytambo la Aguas Calientes. Regim mese – Mic dejun, Pranz.

 • Ziua 08 , 31.08.2019   AGUAS CALIENTES – MACHU PICCHU – CUSCO
MACHU PICCHU

Vei face o vizita la Machu Picchu. La sosire in cetatea incasa vei vizita principalele puncte de interes, insotit de un ghid dedicat. Vei avea ocazia sa admirim peste 140 de constructii dar si terasarile folosite de incasi pentru agricultura. Vei vizita Zona Sacra, zona principala a cetatii, ce include cele mai importante atractii cum ar fi Intihuatana, ceasul solar incas, Templul Celor Trei Ferestre, cu cele trei ferestre de forma trapezoidala prin care soarele patrunde pentru a lumina piata sacra aflata in spate, Templul Soarelui construit in forma de turn circular, dedicat zeului Inti, zeul soare, principalul zeu din mitologia incasa si Templul Condorului.

Vei mai vedea si Zona Rezidentiala sau Zona Populara, unde se aflau casele clasei de jos si depozitele de grane. In Zona Regala vei parcurge un sir de case cu ziduri rosiatice, in care locuiau Amautas, persoanele intelepte. In apropiere vei descoperi si incaperile de forma trapezoidala  unde locuiau Nustas, printesele. Transfer cu trenul din Aguas Calientes la Cusco. La sosirea in gara din Cusco vei fi transferat la hotel. Regim mese – Mic dejun.

 • Ziua 09 , 01.09.2019   PLECARE DIN CUSCO

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Cusco. Zbor intern Cusco – Lima. Pe aeroportul din Lima te vei imbarca in zborul spre casa. Regim mese – Mic dejun.

 • Ziua 10 , 02.09.2019   SOSIRE IN BUCURESTI

Final itinerar Circuit Peru 10 zile – august 2019.

Circuit Peru 10 zile

August 2019


TARIFE SERVICII SI ZBORURI INTERNATIONALE:

Optiune STANDARD

 • TARIF de la 2.740 € / persoana

Calatorie: 24.08.2019 – 02.09.2019

Supliment pentru grup mai mic de 6 persoane 180 € / persoana

Locatie Hotel   Tip camera Mese
Lima Girasoles Lima 4* Standard Room vezi itinerar
Puno Xima Puno 3* Standard Room vezi itinerar
Cusco San Agustin Internacional Cusco 3* Standard Room vezi itinerar
Aguas Calientes Tierra Viva Cusco Machu Picchu 3* + Standard Room vezi itinerar

Termene & conditii de plata:

Termene de plata:

 • La confirmarea rezervarii: 25%;
 • cu 2 luni inainte de plecare: 25%;
 • cu 1 luna inainte de plecare: 50%.

Note:

 • Tarifele sunt exprimate in euro/ persoana /sejur, cazare in camera dubla;
 • Plata se face in euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 3%, din ziua platii);
 • Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.

DISCOUNT PENTRU EARLY BOOKING:

Discount pentru Early Booking: in cazul in care rezervati si achitati integral aceasta vacanta, se acorda urmatoarele reduceri:

 • Cu 8 luni de zile inainte de data plecarii: 5% din tariful serviciilor la sol (fara zboruri);
 • Cu 7 luni de zile inainte de data plecarii: 4% din tariful serviciilor la sol (fara zboruri);
 • Cu 6 luni de zile inainte de data plecarii: 3% din tariful serviciilor la sol (fara zboruri);
 • Cu 5 luni de zile inainte de data plecarii: 2% din tariful serviciilor la sol (fara zboruri).
Circuit Peru 10 zile

August 2019


SERVICII INCLUSE:

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti – Lima – Bucuresti;
 • Bilet de avion pentru zbor intern Lima – Puno;
 • Bilet de avion pentru zbor intern Cusco – Lima;
 • Cazare 8 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat;
 • Mesele mentionate in program: 8 Mic dejun, 3 Pranz;
 • Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul;
 • Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
 • Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse;
 • Asigurarea complexa de calatorie;
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7;
 • Transportul se va face cu masina privata si in sharing basis, impreuna cu alti turisti, conform itinerarului.

SERVICII SUPLIMENTARE:

 • Early check-in, late check-out;

ORAR DE ZBOR:

 • Plecare Bucuresti 24.08.2019 ora 06:05; Sosire Paris 24.08.2019 ora 08:20; Air France; durata 3:15;
 • Plecare Paris 24.08.2019 ora 10:35; Sosire Lima 24.08.2019 ora 16:00; Air France; durata 12:25;
 • Plecare Lima 01.09.2019 ora 20:00; Sosire Amsterdam 02.09.2019 ora 15:25; KLM; durata 12:25;
 • Plecare Amsterdam 02.09.2019 ora 20:55; Sosire Bucuresti 03.09.2019 ora 00:35; KLM; durata 2:40.

LEGENDA:

 • PVT – transfer sau tur privat efectuat cu vehicul si ghid dedicat;
 • SIB – tururi si transferuri in sharing base in care vehiculul/ghidul sunt impartite cu alti turisti;
Conditii Oferta

CONSIDERATII GENERALE:

Mentionam ca variantele de cazare sunt disponibile la aceasta data. Agentia Tour Operatoare nu poate garanta disponibilitatea lor decat in momentul rezervarii. In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila va vom oferi alternative similare.

Transferurile PVT vor fi facute cu masina privata.

Transferurile SIB se fac in sharing basis, cu vehicul dotat cu aer conditionat.

Agentia Tour Operatoare este agentie specializata in vacante tailor made si concretizeaza sloganul design your holiday in gasirea celor mai potrivite solutii de vacanta, in acord cu visele si dorintele dumneavoastra. In spiritul acestei idei, programul prezentat mai sus este integral customizabil, in functie de dorintele dumneavoastra, spre a va oferi cea mai potrivita optiune. Astfel, se pot modifica urmatoarele optiuni: tipul de cazare si tipul de camere, serviciile incluse, adaugarea serviciilor optionale.

Inainte de plecare, Agentia Tour Operatoare va pune la dispozitie brosuri personalizate in limba romana pentru excursie, cu detalii si fotografii despre toate obiectivele pe care le veti vizita pe durata circuitului, precum si informatii complete despre tara, bazate atat pe experienta personala cat si pe cea a partenerilor locali din tara de destinatie.

Pe durata calatoriei veti avea la dispozitie 24/7 un numar de telefon pentru urgente, atat de la Agentia Tour Operatoare, cat si de la partenerii nostri locali.

Tarifele sunt valabile in momentul postarii ofertei, aceste tarife pot suferi modificari.

Va stam la dispozitie pentru orice informatie suplimentara.

Va multumim ca ati ales serviciile Remember Travel.

Cere o oferta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *